Velika Gospa – najradosnija svetkovina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je blagdan Velike Gospe – blagdan Uznesenja Blažene Djevice Marije u nebo. – Velika Gospa je najradosnija svetkovina, a ove godine je 70. obljetnica od službenog proglašenja ove vjerske istine – istaknuo je župnik fra. Zoran Bibić i dodao kako je poruka današnjeg blagdana da je čovjek hodočasnik na ovoj zemlji, ali zemlja nije njegov cilj, već je čovjek stvoren za Nebo, za blaženi Raj u punom zajedništvu života s Bogom. Marija nam se pokazuje kao znak Božje pobjede i vječnog života – istaknuo je, među ostalim, govoreći o značaju današnjeg blagdana, fra. Zoran. Svete mise danas su u Župnoj crkvi sv. Anutna Padovanskog u Našicama po nedjeljnom rasporedu. Poslije svete mise služene u 9:00 sati bila je procesija s kipom Blažene Djevice Marije oko crkve i samostana. Svetu misu s procesijom predvodio je prošlogodišnji mladomisnik iz Našica, vlč. Mihael Sokol.
Danas je Biskupijsko hodočašće obitelji s brojnom djecom u Voćin gdje blagdansku sv. misu u 11 sati predvodi dijecezanski biskup.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit