Večerašnji program “Adventa u Našicama”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Večerašnja događanja programa “Advent u Našicama” na središnjem gradskom trgu počet će u 18 sati božićnim sajmom.

Ukoliko vremenski uvjeti budu zadovoljavajući, predstava za djecu „Ježeva kućica” održat će se u sjenici, kako je i najavljeno. U slučaju kiše ili snijega, predstava će se održati u prostoru hotela u 19 sati. Najavljena radionica za djecu u organizaciji Udruge mladih INFO i Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice odgađa se za sljedeću subotu u 18:30 sati.

Večeras, u 19:15, ispred Crkve sv. Antuna Padovanskog bit će paljenje treće adventske svijeće u organizaciji Udruge „DarNa”.

U središtu grada od 20 sati nastupit će KUD-ovi „Tamburica” Velimirovac i „Crkvari”, a druženje na trgu nastavit će se uz bogatu gastro ponudi i Tamburaški sastav „Žitna polja” od 20:30.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit