Večeras na trgu Slavonske lole

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Posljednji je dan ove godine–Stara godina ili Silvestrovo jer je na taj dan spomendan pape Silvestra I. koji je umro 31. prosinca 335. godine. Pontifikat mu je trajao gotovo 22 godine, a slavi ga se kao zaštitnika od bolesti gube. Zaslužan je za unutarnju izgradnju crkve jer je bio papa u vrijeme kada je kršćanstvo iz vremena mučeništva prešlo u priznatu vjeru.

U Našicama će doček Nove 2020. godine biti organiziran na Trgu dr. Franje Tuđmana. Program počinje u 21 sat uz gastronomsku ponudu, a od 22 sata nastupit će tamburaški sastav “Slavonske lole”.

U cijelom kraju doček Nove godine organizira se u ugostiteljskim objektima i društvenim domovima, a najsvečanije bit će u Dvorani Glamour i tradicionalno u našičkom hotelu Park Panolija. No, mnogi će i ovaj doček ipak provesti u svojim domovima u krugu svojih obitelji i prijatelja.
tekst: Robert Rigo
foto: Slavonske Lole Facebook

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit