Sutra na misi svećenici koji odlaze na nova odredišta i nove službe

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na sutrašnjoj večernjoj svetoj misi u Župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog u Našicama sudjeluju franjevci koji sljedeći tjedan iz samostana u Našicama odlaze na nova odredišta i službe: fra Ivica Janjić, fra Stjepan Hrkač, fra Franjo Tomašević i fra Zoran Bibić.

Novi župnik i gvardijan franjevačkog bratstva u Našicama je fra Petar Cvekan, fra Marijan Vidović je samostanski i župni vikar, fra Zvonimir Lutrović samostanski ekonom i župni vikar, fra Josip Vukoja župni vikar, fra Oktavijan Nekić pastoralni suradnik i fra Mario Moher sakristan.

Braći koja odlaze, kao i novoj braći koja su pristigla ili koja ostaju u franjevačkom samostanu želimo puno Božjeg blagoslova u novim službama – poručio je fra. Zoran.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit