Večeras završnica malonogometnog KUP-a Hrvatske u Našicama i ostale sportske vijesti

Jučer su na kuglani u Đurđenovcu odigrani finalni susreti Radničkih sportskih igara. Prvo mjesto osvojila je ekipa HVIDRA-e s 541 oborenim čunjem , drugo mjesto zauzela je ekipa “A je to” s 537 oborenih čunjeva, treća je bila ekipa Croatia osiguranje s 496 a četvrto mjesto pripalo je ekipi Drim d.o.o. s 459 oborenih čunjeva. Pehare i medalje najuspješnijim kuglačima uručili su općinski vijećnici Ivan Cinkuš, povjerenik za sport i Ivan Vuzem.

Sinoć je u Gradskoj vijećnici održana redovita izvještajna Skupština Društva pedagoga fizičke kulture Grada Našica. Na početku Skupštine nazočne je pozdravila predsjednica udruge Slađana Mihalj koja je ujedno i podnijela izvijeće o radu u 2017 godini. Izviješće o financijskom poslovanju podnio je knjigovođa Antun Kuricek a izviješće nadzornog odbora podnio je Ivan Hidek. Čestitajući svim članovima na realiziranim aktivnostima u prošloj godini, nazočne na skupštini pozdravili su gradonačelnik Josip Miletić i predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović obećavši i dalje punu potporu u radu.

Završnica malonogometnog Kupa Hrvatske bit će odigrana u Našicama u sportskoj dvorani OŠ. kralja Tomislava danas i sutra uz izravan TV prijenos na HNTV-u. Ulaznice za prvi ili drugi dan po cijeni 30,00 kn mogu se nabaviti u pretprodaji u caffe barovima NEXE, Radić, Beer Garden i Sport Caffeu u Našicama te u Caffe baru Aloha u Feričancima. Prvu utakmicu danas u 19 sati igraju našički malonogometaši i ekipa Split Tommy a nakon njih u 21,15 igrat će Futsal Dinamo i Vrgorac. Gradonačelnik Našica Josip Miletić danas će u 13 sati upriličiti prijem predstavnika klubova – sudionika završnice Kupa Hrvatske.

U sklopu Međužupanijske nogometne lige ovog vikenda na rasporedu su sureti 18. kola. Oba naša predstavnika utakmice će odigrati sutra u 16 sati. Našk u Našicama dočekuje ekipu Hajduka iz Pakraca a u Jelisavcu će igrati Vihor i Sloga Nova Gradiška.

Nogometaši Feška utakmicu 18. kola Prve županijske nogometne lige odigrat će u Valpovu protiv Valpovke.

Sutra u 16 sati prema rasporedu bit će odigrane utakmice 16. kola Druge županijske nogometne lige – skupina Našice. Sastaju se:
Croatia (Velimirovac) – Đurđenovac)
Željezničar (Markovac) – Omladnivac (Vukojevci)
Poganovci – Šipovac
Sloga (Podgorač) – Slavonija (Klokočevci)
Motičina – Lila
Mladost (Stipanovci) – Polet (Bokšić)
Seljak (Koška) – Iskrica (Šaptinovci)

Utakmicama 12. kola sutra u 16 sati slijedi nastavak proljetnog dijela prvenstva Lige Nogometnog središta Našice. Parovi su:
Dinamo (Budimci) – Zoljan
Martin – Seona
Mladost (Breznica) – Lug (Bokšić Lug)
Lađanska – Omladinac (Niza)
Vuka (Razbojište) – Brezik
Slavonac (Pribiševci) – Zagorac (Beljevina)
Natjecanja pionira i juniora Lige Nogometnog središta Našice odgađaju se za sljedeći vikend.

Kadetkinje ŽOK-a Našice putuju danas u Osijek gdje će odigrati prvi turnir grupe G u okviru Prvenstva Slavonije i Baranje za kadetkinje. U 16,00 igraju Našice – Agrotehnika, u 17,15 protiv Kolonije Sl. Brod a  u 19 protiv ekipe Bilja.

Sutra će u Vinkovcima biti odigran turnir grupe S u okviru Prvenstva Slavonije za najmlađe kadetkinje u maloj odbojci. U 11 sati igrat će Vinkovci i Donji Miholjac a u 11,40 Našice – Linga. Poraženi će igrati u 12,20 za 7. mjesto a pobjednici u 13 sati za 5.

U Đakovu se danas od 9 do 13 sati igraju prvenstvene utakmice Županijske lige mini rukometa. Uz najmlađe rukometaše Nexea sudjeluju i rukometaši Požege, Belišća, Sedmerca i Osijeka.

Oni malo stariji danas će odigrati dva susreta u Osijeku u sklopu 1. hrvatske rukometne lige dječaka A – istok. Nexe u 10 igra protiv Županje a u 11 sati protiv Broda.

Danas u 14 sati kuglači Đurđenovca u dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu igraju prvenstvenu utakmicu 22. kola 1. B hrvatske kuglačke lige – sjever. Protivnik u posljednjem kolu bit će virotivitička Šečerana Viro.

Kuglači Našica će sutra u 16 sati kao domaćini na stazama u Belišću odigrati susret 18., posljednjeg, kola Treće kuglačke lige istok. Protivnik je ekipa HVIDRA-e.

tekst: Danko Justić, Krunoslav Jakobek

foto: MNK Našice, Danko Justić

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest