Večer vina & umjetnosti 5. i 6. srpnja

Facebook
Twitter
Pinterest

Turistička zajednica Osječko-baranjske županije najavljuje – Večer vina & umjetnosti! Ovaj hedonistički spektakl održat će se u predivnom Perivoju kralja Tomislava u Osijeku, u petak i subotu, 5. i 6. srpnja 2024. godine, s početkom u 18 sati.

Večer vina & umjetnosti nije samo događaj, već pravo putovanje kroz čaroliju vina, umjetnosti i glazbe. Perivoj Kralja Tomislava bit će transformiran u idealno mjesto za zadovoljiti sva vaša osjetila. U lounge zoni In da Sofa moći ćete se opustiti i upijati atmosferu, dok će vas glazbeni program voditi kroz večer i noć. Na svakom koraku čekaju vas umjetničke instalacije Nikole Falera, koje će dodatno oplemeniti prostor i stvoriti magičnu atmosferu.

Izložbeni prostori ponudit će raznovrsne umjetničke ekspresije, omogućujući vam da istražite i doživite umjetnost na potpuno novi način. Očekuje vas i bogata ponuda vina Slavonije i Podunavlja, koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.

Odazovite se pozivu Visit Slavonija Baranja, Osječko – baranjske županije uz partnere Grad Osijek i Kreativna agencija Adverta, te zaokružite datume na kalendaru gdje ćemo zajedno akumulirati hrpu dobre volje i rado ju međusobno dijeliti. Pridružite nam se i prepustite se čaroliji vina, umjetnosti i glazbe. Dođite, osjetite i uživajte u svakom trenutku ovog nezaboravnog događaja. Večer vina & umjetnosti čeka na vas u Perivoju kralja Tomislava, 5. i 6. srpnja.

 

izvor: TZ OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit