Vatrogasci DVD-a Našice nakon poplava oglasili se priopćenjem u kojemu zahvaljuju svima na suradnji

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Nakon intervencija koje su imali za vrijeme poplave koja je našički kraj zahvatila u ponedjeljak, oglasili su se iz DVD-a Našice, a njihovo priopćenje prenosimo u cjelosti:

” Nažalost, i ove godine je stigla poplava, samo malo drugačija nego prijašnjih godina. Ovakva vrsta poplave, koja je okarakterizirana kao bujična poplava, vrlo je opasna i štetna. Kako za ljude i životinje, tako i za obiteljske domove. Ogromna količina vode, doslovno u 10 minuta, poplavi cijelo dvorište i ulazi u kuće.

Naši dobrovoljni vatrogasci grada Našica bili su spremni. Po zapovjedi zapovjednika VZ Našica, u kratkom vremenu snage DVD-a Našice upućuju se u Javnu vatrogasnu postrojbu na ispomoć profesionalnim vatrogascima. Upućeni su 4 vozila i vatrogasna prikolica s 10 dobrovoljnih vatrogasaca koji su prevozili 9 pumpi za ispumpavanje i ostalu opremu za zaštitu od poplava.

Ovim putem zahvaljujemo se prvenstveno civilima koji su na terenu pomogli svojim susjedima, kolegama te nama vatrogascima u borbi da spasimo domove i dvorišta.  Kada vidite kakva je to snaga kad  teške vreće s natopljenim pijeskom ljudi prenose na svojim rukama i ne pitaju koliko još ima, nego samo traže: “Daj još pijeska!“,  vidi se  kolika je to bila sloga i zajedništvo za isti cilj – pomoći bližnjemu!

Također se zahvaljujemo zapovjedniku JVP Našice Danijelu Matkoviću i našem gradonačelniku gosp. Krešimiru Kašubi na ukazanom velikom povjerenju i prepuštanju dijela koordinacije ove velike intervencije. Nadamo se da smo opravdali ono za što ova udruga postoji i djeluje.” 

Vama na usluzi nama na čast.
Zapovjednik DVD-a Našice,
Tomislav Ivić

Izvor: DVD Našice

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit