Utrka “Prijatelji za prijatelje”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

“Prijatelji za prijatelje” je feričanačka donatorska utrka rekreativnog karaktera koju organiziraju Udruga učenika, mladih i učenika s teškoćama “Prijateljstvo” – Feričanci i Udruga rekreativnog trčanja “Nexe Team” iz Našica, a održat će se 12. studenog (subota) u Feričancima. Povod organizaciji ove utrke je podrška rada Udruge “Prijateljstvo” koja djeluje u Općini Feričanci 6 godina i kroz razne aktivnosti okuplja više od 100 djece. Kroz godine rada, Udruga “Prijateljstvo” je svojim angažmanom okupila i okuplja djecu iz Feričanaca, ali i iz susjednih općina i gradova.

Ono što Udrugu čini još vrjednijom za zajednicu je okupljanje, podrška i rad sa djecom, učenicima i mladima s teškoćama koji rado dolaze u Feričance i ondje provode svoje aktivnosti jer, nažalost, ne postoji dovoljno udruga u kojima bi djeca i mladi s teškoćama provodili svoje slobodno vrijeme. Volonterske nagrade, priznanja i zahvalnice su pokazatelj koliko je Udruga “Prijateljstvo” važna za zajednicu.

Udruga rekreativnog trčanja “Nexe Team” iz Našica koja je iznimno aktivna, prepoznala je rad prijatelja iz Feričanaca i odlučila pomoći u organizaciji utrke čiji će prihod od donacija (startnina) ići za financiranje aktivnosti koju Udruga “Prijateljstvo” provodi i tako na simboličan i prijateljski podržati svoje prijatelje iz Feričanaca koji sudjeluju i u aktivnostima “Nexe Teama”.

Prijave na poveznici:
https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1807

 

izvor: Udruga “Prijateljstvo”

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit