Uspješno završeno “Ljeto u Klubu CK Našice”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je održana posljednja aktivnost “Ljeta u Klubu Crvenog križa”. Uz društvene igre i dobru zabavu, sudionike-školarce Crveni križ Našice počastio je pizzama. Tijekom sedam tjedana, kroz Klub Crvenog križa prošlo je 25 školaraca i vrtićanaca, a ukupno su osam mladih volontera i jedan djelatnik vodilli brigu o djeci, osmislili program i organizirali aktivnosti.

Aktivnosti su bile raznolike, od kreativnih radionica izrade lepeza, igara i duhova od balona i čaša, društvene igre poput Una, Aktivity, 5 sekundi i slično, stolnog nogometa, odbojke, male olimpijade i potrage za blagom i još puno drugih igara i aktivnosti.  Petnaest sudionika su, sa četiri volontera i tri voditelja projekta, na početku programa organizirano otišli u našičko kino pogledati film “Malci – Kako je Gru postao Gru”.

Voditelji projekta i Crveni križ Našice zahvaljuju se svoj djeci koja su sudjelovala u aktivnostima četvrtkom na dolasku i zabavnim trenutcima kojih je bilo mnogo, roditeljima što su ih dovodili te volonterima na njihovom trudu i angažmanu. Projekt solidarnosti “Od malena – VOLONTIRAM!” sufinancirala je Agencija za mobilnost i programe Europske unije iz fonda Europskih snaga solidarnosti. Projekt podržava Grad Našice.

izvor: GD CK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit