Uspješni stolnotenisači

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Stolnoteniski klub “Dora” ovog je vikenda gostovao u sklopu 4. hrvatske lige-istok u Osijeku, protiv Stolnoteniskog kluba “Olimpija”. Mato i Ana-Marija Tomić te Dalibor Kubica s lakoćom su svladali svoje protivnike rezultatom 9:0, prepustivši domaćinima samo dva seta. Do kraja sezone preostalo je samo još jedno kolo, a mladi stolnotenisači STK “Dore” trenutno se nalaze na petom mjestu.
Stolnoteniski klub Srednjoškolac Našice na gostovanju u Baranjskom Petrovom selu u prvenstvenom susretu Druge županijske lige pobijedio je istoimeni klub  rezultatom 6:3 –  tri pobjede ostvario je Krunoslav Vučemilović Jurić, dvije pobjede Zvonimir Keglević i jednu Josip Kuzminski. Nakon ovog uspješnog gostovanja Našičani su se izjednačili s drugoplasiranom ekipom  Bizovca, pa će u zadnjem kolu u međusobnom dvoboju biti odlučeno koji će klub ući u kvalifikacije za ulazak u Prvu županijsku ligu.
Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit