Uspješna sezona Biciklističkog kluba Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Slavonsko brdsko biciklistička liga Giant 2021. završena je proglašenjem pobjednika u Slavonskom Brodu. Biciklistički klub Našice iza sebe ima najuspješniju sezonu. Naime, u ukupnom poretku, od 37 klubova iz Hrvatske i regije, zauzeli su fantastično prvo mjesto. Na pobjedničkom postolju bili su i Matija Zubaj kao drugi u kategoriji Elite, Ivan Adžić na drugom mjestu u kategoriji Veteran A i Marko Ljevar na prvom mjestu u Veteranima B. Na održanom prvenstvu Hrvatske u maratonu u Vodicama Marko Ljevar osvojio je treće mjesto u Hrvatskoj.
Članovi kluba na kraći će odmor. Iza njih je, među ostalim, Atunovska rekreativna biciklijada, biciklijada Feričanci u suradnji s udrugom Prijateljstvo, utrka XCO Lapovac, utrka za limače (do 7 godina), biciklijada za dane našičkog sporta i za kraj godine memorijalni maraton ”Sjećanje na Vukovar 1991-2021”, a tu je i akcija ReBicikliraj (donirano više od 100 bicikala) gdje su cijele godine zaprimali stare bicikle, obnavljali ih i darovali ljudima u potrebi.

izvor: Biciklistički klub Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit