Uspješna godina za Dar dobrote

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Humanitarna udruga Dar dobrote Našice održala je godišnju izvještajnu skupštinu na kojoj je predsjednik Robert Kresić prošlogodišnje razdoblje ocijenio uspješnim. Udruga je tijekom 2021. podijelila proizvode u vrijednosti od 173.000 kuna, a volonteri su zabilježili 958 volonterskih sati. Rad je bio uglavnom terenski zbog epidemiološke situacije – pojasnio je Kresić. Uspješno su održane i aktivnosti poput 8. manifestacije „Mali grad velikog srca”i „Adventski kalendar dobrote”, a udruga je sudjelovala po prvi puta i na manifestaciji „Advent u Našicama” . Iznos donacija prikupljen u svim tim aktivnostima je gotovo 50.000 kuna, a bit će utrošen za rad Socijalne samoposluge. Na Skupštini su doneseni i plan rada i financijski plan za 2022. godinu koji predviđa ponavljanje tradicionalnih aktivnosti i nove projekte među kojima je istaknut projekt pod nazivom „Centar dobrote” koji za cilj ima pojačati infrastrukturne kapacitete udruge.

Asja Godžirov-Kurilj

foto: Humanitarna udruga Dar dobrote Našice / arhiva

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit