Uspješna godina i dobri rezultati

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Sinoć je u Gradskoj vijećnici održana redovita godišnja izvještajna skupština Ženskog odbojkaškog kluba Našice. Sve nazočne na početku skupštine pozdravio je predsjednik kluba Krešimir Kašuba,  koji je ujedno i podnio izviješće o radu u 2011. godini. Financijsko izviješće podnio je dopredsjednik Miroslav Mihić, a izviješća o radu svih sekcija kluba podnijeli su treneri Slavica Rab, Sebastijan Reljac i Ana Zupčić. Na jučerašnjoj je skupštini, na vlastiti zahtjev, razriješen član Upravnog odbora Krešimir Žagar, a na njegovo je mjesto izabran Miroslav Mijić. Čestitajući na uspješnoj godini i vrlo dobrim rezultatima, nazočne su pozdravili našički gradonačelnik Krešimir Žagar i predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Josip Pavlus obećavši potporu i u ovoj godini.
Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit