Uspješna 7. Feričanačka biciklijada

Facebook
Twitter
Pinterest

Jučer je organizirana 7. Feričanačka biciklijada, u organizaciji Udruge učenika, mladih i učenika s poteškoćama “Prijateljstvo” Feričanci i suorganizaciji Biciklističkog kluba Našice. Okupila je rekordan odaziv više od 90 biciklista svih uzrasta, najmlađi sudionik je imao 5 godina, a najstariji 63. Kolonu biciklista poveli su biciklisti extreme rute, zatim biciklisti rekreativne rute i na kraju najmlađi sudionici s dječjom biciklijadom.

Odaziv djece bio je odličan, a nekima je ovo bila i prva biciklijada na kojoj su sudjelovali. Nazočne su pozdravili predsjednik Općinskog vijeća Marin Benić, predstavnik ureda načelnika Policijske uprave osječko-baranjske županije Marko Marić, predsjednik Udruge “Prijateljstvo” Alen Dado, a nazočan je bio i Jerko Bešlić iz Odjela za prevencije Policijske postaje Našice koja provodit projekt “Biciklirajmo biciklističkom”. Iz Udruge zahvaljuju svima na dolasku, volonterima na višednevnoj organizaciji, Općini Feričanci na podršci i Policijskoj postaji Našice.

izvor: Udruga “Prijateljstvo” Feričanci

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit