Uspješna 4. radionica “Wine & Art” održana u Dvorcu Pejačević

Facebook
Twitter
Pinterest

Turistička zajednica Grada Našica i Udruga mladih INFO sinoć su u konferencijskoj dvorani Velikog dvorca Pejačević za ljubiteljice vina, umjetnosti i dobre zabave organizirali “Wine & Art” – slikanje uz vino.

-Ovo je četvrta  po redu inovativna radionica koju smo dosad organizirali uz pokroviteljstvo Grada, a od ove godine uz potporu Turističke zajednice njenu organizaciju podižemo na još višu razinu. Vjerujmo da će ovakva velika zainteresiranost biti i na svim sljedećim radionicama – rekla je predsjednica Udruge mladih INFO Ivona Ćosić.

Pozdravljajući sudionice radionice, direktorica Turističke zajednice Grada Našica Ines Resler istaknula je da se Turistička zajednica uključila u organizaciju radionice , ovoga puta povodom Dana žena.

-Veseli što su se mjesta za radionicu popunila u samo dva sata. Cilj je, osim degustacije vina, umjetnosti i druženja, promovirati i novoobnovljeni prostor Dvorca Pejačević – rekla je Ines Resler i najavila kako je plan ovu radionicu organizirati jednom mjesečno.

Radionicu je vodila umjetnica i nastavnica Škole primijenjene umjetnosti i dizajna u Osijeku – Našičanka Jelena Lulić također iznimno zadovoljna odazivom i cijelom atmosferom radionice.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit