Uspješan vikend za našičke bicikliste

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Članovi Biciklističkog kluba Našice odvezli su zadnju utrku ovog dijela sezone na najzahtjevnijoj stazi do sada, XCO Šicana u Požegi, karakterističnoj po strmim i dugim usponima te tehnički vrlo zahtjevnim spustevima. U kategoriji Veteran C, Duško Marić utrku je završio na 4. mjestu, a u kategoriji Veteran A Ivan Adžić zauzeo je 3. mjesto. Antun Umiljanović, zbog nesmotrene je greške u zadnjem krugu izgubio prvu poziciju i utrku završio na drugom mjestu. U kategoriji Elite, Mislav Ciboci bio je deseti, a Matija Zubaj osvojio je 5. mjesto. Tijekom vikenda je voženo i cestovno prvenstvo Hrvatske na kojemu je nastupio Marko Ljevar. U jakoj konkurenciji završio je utrku s vodećom grupom, ukupno na 9. mjestu s 43 sekunde zaostatka za pobjednikom. Iduće nedjelje vozi se Prvenstvo Hrvatske u MTB maratonu, na području riječkog Grobnika 80 km s 2000 m uspona. Za Slavonsku ligu sada slijedi ljetna stanka do sljedeće utrke koja je na rasporedu 28.08. u Orahovici.

Tekst: Danko Justić

Foto: BK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit