Uspješan vikend za našičke bicikliste

Facebook
Twitter
Pinterest

Članovi Biciklističkog kluba Našice odvezli su zadnju utrku ovog dijela sezone na najzahtjevnijoj stazi do sada, XCO Šicana u Požegi, karakterističnoj po strmim i dugim usponima te tehnički vrlo zahtjevnim spustevima. U kategoriji Veteran C, Duško Marić utrku je završio na 4. mjestu, a u kategoriji Veteran A Ivan Adžić zauzeo je 3. mjesto. Antun Umiljanović, zbog nesmotrene je greške u zadnjem krugu izgubio prvu poziciju i utrku završio na drugom mjestu. U kategoriji Elite, Mislav Ciboci bio je deseti, a Matija Zubaj osvojio je 5. mjesto. Tijekom vikenda je voženo i cestovno prvenstvo Hrvatske na kojemu je nastupio Marko Ljevar. U jakoj konkurenciji završio je utrku s vodećom grupom, ukupno na 9. mjestu s 43 sekunde zaostatka za pobjednikom. Iduće nedjelje vozi se Prvenstvo Hrvatske u MTB maratonu, na području riječkog Grobnika 80 km s 2000 m uspona. Za Slavonsku ligu sada slijedi ljetna stanka do sljedeće utrke koja je na rasporedu 28.08. u Orahovici.

Tekst: Danko Justić

Foto: BK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit