Uskoro upisi u Dječji vrtić “Jaglac” Đurđenovac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Dječji vrtić “Jaglac” Đurđenovac uputio je otvoreni javni poziv za anketni predupis djece rane jasličke dobi i upis djece vrtićke dobi u redoviti program vrtića za pedagošku 2021./22. godinu.
Djecu je moguće upisati u redoviti cjelodnevni program jasličke dobi za djecu koja do 31. kolovoza navršavaju 1 godinu života, u redoviti cjelodnevni program vrtićke dobi za djecu koja do 31. kolovoza 2021. godine navršavaju 3 godinu života do polaska u osnovnu školu i program predškole u trajanju 250 sati koji je obavezan za djecu u godini prije polaska u osnovnu školu, a koja nisu upisana u redoviti program. Zahtjevi za upis djece vrtić će zaprimati od 10. do 21. svibnja.
S obzirom na okolnosti vezane za COVID -19, nužnost distanciranja i zaštite zdravlja svih sudionika upisnog postupka, upisi za slijedeću pedagošku godinu realizirat će se elektroničkim (on-line) putem. Na web stranici www.djecjivrticjaglac.hr. u Dokumentima nalazi se Zahtjev za upis u 2021./22. pedagošku godinu i Obrazac za podatke o djetetu. Potrebno ih je skinuti, ispuniti i sa svom ostalom potrebnom dokumentacijom koja je navedena u Zahtjevu, poslati poštom na adresu Dječji vrtić Jaglac, Ulica kardinala Alojzija Stepinca 3. 31 511 ĐURĐENOVAC.
Roditelji čija su djeca upisana u vrtić i samo prepisuju svoje dijete u stariju skupinu, šalju popunjeni Zahtjev za upis. Ostalu dokumentaciju nije potrebno slati.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit