Uskoro akcija ROADPOL i pojačane mjere nadzora u prometu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Od 7. do 13. veljače 2022. godine, na području Policijske uprave osječko-baranjske, u sklopu pojačanog nadzora prometa usklađenog s akcijama ROADPOL-a za 2022. godinu, provodit će se preventivno – represivna akcija u prometu na cestama, projekt Roadpol Safety Days (Roadpol-dani sigurnosti u prometu), a tijekom akcije prvenstveno će se pojačani nadzor odnositi na teretna vozila i autobuse. Preventivno-represivna akcija primarno je usmjerena na suzbijanje prekršaja kojima su uzrokovane najteže prometne nesreće, nedopuštenu brzinu kretanja vozila, distrakciju, nekorištenje sigurnosnih pojasa i alkoholiziranost vozača. Akcija će se provoditi istovremeno na svim prometnicama Republike Hrvatske, koja je ravnopravna članica ROADPOL-a (mreže prometnih policija Europe). Policija poziva sve građane, jer svi sudjelujemo u prometu, bilo kao pješaci, biciklisti, vozači motornih vozila, da podupru provođenje akcije opreznim sudjelovanjem u prometu i poštivanjem prometnih propisa.
POJAČANE MJERE U PROMETU – NAJAVA
U nadolazećem vikendu na području Policijske uprave osječko-baranjske, policijski službenici će u suradnji s policijskim službenicima Policije uprave vukovarsko-srijemske, Policijske uprave brodsko-posavske i Policijske uprave požeško-slavonske, provoditi pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje nedopuštene prisutnosti alkohola u krvi i droga u organizmu vozača.

izvor: PUOBŽ

foto: PUOBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit