Uručena priznanja Obrtničke komore Osječko-baranjske županije

Facebook
Twitter
Pinterest
Danas je u Osijeku upriličeno svečano uručenje priznanja Obrtničke komore Osječko-baranjske županije. Nazočne su pozdravili predsjednik Županijske Obrtničke komore Karlo Mišković i dožupan Pavo Šarčević. Oni su istaknuli odličnu suradnju između županije i komore, a dožupan je najavio i povećanje sredstava za obrtnike u slijedećoj godini. Ovogodišnji laureati s našičkog područja su: Andrija Tekavčić, koji je dobio "Povelju za životno djelo", Darko Knežević je dobio diplomu za dugogodišnji doprinos razvoju obrtništva, Danijela Njegovan zahvalnicu za uspješnu suradnju, a Radio Našice je dobitnik priznanja za uspješnu suradnju i doprinos razvoju obrtništva. Dodjeli priznanja prethodila je Skupština županijske obrtničke komore. Predsjednik komore Karlo Mišković poželio je svima blagoslovljene božićne blagdane, te uspješnu Novu godinu.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit