Uručene stipendije za izvrsnost

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U uredu gradonačelnika Josipa Miletića, danas je održana podjela ugovora studentima koji su dobili stipendiju za izvrsnost. Gradonačelnik je tom prigodom podsjetio kako će Grad u ovoj studijskoj godini pomoći 35 studenata. Trideset studenata je dobilo stipendiju Grada Našica u iznosu od 800 kuna mjesečno, a pet studenata je dobilo stipendiju za izvrsnost u iznosu od 1.000 kuna mjesečno. To je pet stipendija više nego prethodne godine i iz godine u godinu Grad povećava i broj stipendija ali i financijske iznose – rekao je gradonačelnik Miletić. Izrazio je nadu da će im dobivena stipendija pomoći u završetku školovanja, te da se potom vrate u Našice. Svima poželio puno uspjeha u studiranju.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit