Uručena sportska oprema školskim sportskim savezima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Školski športski savez Osječko-baranjske županije, u suradnji s Osječko-baranjskom županijom i Hrvatskim školskim sportskim savezom, osigurao je komplete dresova za 102 školska sportska društva koja djeluju na području naše županije. Kako je želja naglasiti važnost školskog sporta te svih školskih sportskih aktivnosti, danas je u sportskoj dvorani OŠ kralja Tomislava upriličeno uručenje kompleta dresova za učenike i majica za zaposlene profesore tjelesne i zdravstvene kulture. Sve nazočne na početku današnje skromne svečanosti pozdravila je tajnica Školskog športskog saveza Osječko-baranjske županije Mirna Rajle Brođanac, a vrijedne poklone uručio je predsjednik Školskog sportskog saveza Osječko – baranjske županije Zlatko Kraljević, koji je pozdravljajući sve nazočne istaknuo kako se nada da će pandemija uskoro proći te da će se početkom nove školske godine ponovno krenuti s normalnom organizacijom natjecanja. Kraljević je sportsku opremu uručio “tjelesnjacima” iz dvije srednje i šest osnovnih škola s našičkog područja. Današnjoj su skromnoj svečanosti bili nazočni i glavni tajnik Sportske zajednice Osječko – baranjske županije Dubravko Ižaković, predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović te ravnateljica škole – domaćina Vlatka Zahirović, koji su pozdravljajući nazočne, dali punu podršku u radu svim školskim savezima, jer oni su baza za nastanak budućih vrhunskih sportaša ali i zdravih mladih ljudi.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit