URT “Nexe Team” Našice na 3. memorijalnoj utrci “Crtom bojišnice”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata općine Sunja, u Sunji je obilježen Dan hrvatskih branitelja općine Sunja i 29. godišnjica napada na Sunju, kojim je 27.srpnja 1991. godine započeo rat na sunjskom području. Sunju, mjesto 27 kilometara udaljeno od Siska, mnogi su zbog hrabrosti i ustrajnosti branitelja tijekom Domovinskog rata nazivali malim Vukovarom.
Na mjesnom groblju u Sunji i Bobovcu izaslanstvo Udruge rekreativnog trčanja “Nexe Team” Našice, s izaslanstvima drugih udruga, zapalilo je svijeće u spomen na sve poginule heroje Sunje. Nakon odavanja počasti braniteljima, sudjelovali su u 3. memorijalnoj utrci „ Crtom bojišnice” u dužini od 16 km. Uz rijeku Savu trkači su sa svojim zastavama nizali kilometre, a građani su ih uz put bodrili aplauzom. Našički trkači koji su sudjelovali u utrci su Tomislav Gall, Mislav Pavičić Matija Horvatek i Branko Štefelić u logistici te trkači iz Sunje, članovi Nexe Team-a Našice Marko Srnec, Dejan Šoufek, Marko Čeak i Leon Govorčinović.

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit