URT “Nexe Team” Našice i ove godine sudjeluje u Memorijalnoj utrci “Vitezovi Dalja”

Facebook
Twitter
Pinterest

U spomen na vitezove Dalja, 1. kolovoza bit će održana 5. Memorijalna utrka „ Vitezovi Dalja“. U znak sjećanja na heroje koji su ubijeni 1. kolovoza 1991. godine u zgradi Policijske postaje Dalj, na utrci će sudjelovati 30-tak trkača, članova nekoliko maratonskih udruga iz Republike Hrvatske, pripadnici vojske i policije, vatrogasci i trkači rekreativci iz URT-a “Nexe Team”.
Start utrke duge 15,5 km je u Nemetinu, mjestu najveće razmjene zarobljenika, a utrka će biti održana uz potporu obitelji poginulih branitelja Dalja, Hrvatske vojske, Županije Osječko-baranjske, Grada Našica te brojnih drugih institucija. Nositelj utrke je Udruga rekreativnog trčanja “Nexe Team” Našice čiji članovi će, uoči odlaska u Nemetin, u 15,30 sati kod spomen obilježja Uskrsla Hrvatska u Našicama zapaliti svijeće.

Tomislava Justić

Foto: arhiva

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit