URT “Nexe Team” na utrkama u Zagrebu, Pakracu i Đurđenovcu

Facebook
Twitter
Pinterest

Članovi Udruge rekreativnog trčanja „Nexe Team” Našice bili su aktivni i proteklog vikenda.
Sudjelovali su na sedmom izdanju Zagrebačkog proljetnog cenera, a najuspješniji je bio Damir Kubinčan koji je u izuzetno jakoj konkurenciji na utrci od 10 km osvojio treće mjesto. Ovo je samo nastavak niza dobrih rezultata nakon što je Damir prije dva tjedna sudjelovao na prvenstvu Hrvatske u našičkoj štafeti 4X25 km koja je osvojila drugo mjesto.
Na stazi u Zagrebu našli su se i Sandra Andrašek i Zoran Trninić koji su istrčali utrke od 5 i 10 km, a Rita Andrašek uspješno je istrčala dječju utrku te svojim nastupom za „Nexe Team“ na najljepši način uspješno završila natjecateljsku subotu.

Na Omanovac trailu- trkačkom događaju koji se održava na obroncima Psunja sudjelovali su Martina Jozanović, Sandra Andrašek, Zoran Trninić, Darko Dolovski, Renato Dasović, Božidar Smokrović i Tomislav Gall. Na utrci građana našli su se Martina Jozanović, Sandra Andrašek, Zoran Trninić i Tomislav Gall koji su uspješno savladali blatnu stazu. Na zahtjevnoj stazi od 23 km našli su se Renato Dasović, Darko Dolovski i Božidar Smokrović. Uvjerljivu pobjedu ispred vrlo jake konkurencije odnio je Renato Dasović, a kao peti u cilj ulazi i odlični Darko Dolovski.

Nexe Team nije zaobišao ni Đurđenovac te je tako na utrci polumaraton Branko Begonja osvojio 36 mjesto (prvo mjesto u svojoj starosnoj kategoriji), Mijo Benković 54 mjesto (treće mjesto u svojoj starosnoj kategoriji ) te Nikola Malenica 23 mjesto (9 mjesto u svojoj starosnoj kategoriji). Rekreativnu utrku od 5 km uspješno je završio Matija Horvatek.

Izvor: URT “Nexe Team” Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit