URT Nexe team na Iločkom polumaratonu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji i suradnji Grada Iloka i Sportsko rekreacijskog kluba RUN4FUN iz Osijeka u subotu je održan  Iločki polumaraton. Uz polumaraton, održana je i “Utrka građana” te “Dječja utka” s namjerom poticanja najmlađih na bavljenje sportom. Ruta prolazi gradom Ilokom, poznatim vinskim cestama do Principovca i Vukova te šumom Smrdan – Cerje . U polumaratonu najbolji rezultat ostvarila Dubravka Mesec  iz URT Nexe Team koja je četvrta ušla cilj s vrlo malim zaostatkom za treće plasiranom. Ovu stazu uspješno su istrčali i Hrvoje Dundović, Dejan Perasić te Vesna Janković. Na „Utrci građana” Valerija Šimić  uspješno je završila utrku s vrlo dobrim osobnim rezultatom. Kao i na Osječkom Ferivi polumaratonu, boje škole trčanja URT “Nexe Team” Našice branile su sestre Hajnal. Nika je uspješno završila utrku na 400 metara, a Mia je ponovno ostvarila izvrstan rezultat u dvije utrke. Na „Dječjoj utrci” na 400 metara Mia je u cilj ušla kao treća, a onda se odlučila i na „Utrku građana” od 7 km gdje je u konkurenciji odraslih osoba ostvarila 21., a u svojoj starosnoj kategoriji 2. mjesto.

izvor: URT Nexe Team

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit