Uređenje ceste i pješačke staze

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Đurđenovac zgrada Općine

Načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović obišao je radove na uređenju nerazvrstane ceste i pješačke staze između Bukvičke i Ulice kralja Zvonimira u Đurđenovcu. U sklopu ovog projekta bit će uređena i ograda oko groblja te parkiralište. Ukupna vrijednost radova procjenjuje se na milijun kuna od čega Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU financira izgradnju staze sa 200 000 kuna za što je s ministricom Natašom Tramišak načelnik Topalović potpisao ugovor. – Radovi se odvijaju predviđenom dinamikom. Ovim projektom te završetkom parkirališta i ograde oko groblja, Đurđenovac će dobiti kvalitetnu, prometno sigurnu te uređenu infrastrukturu koju do sad nije imao – istaknuo je Topalović.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit