“Urbarijska noć” uz čobanac i dobru zabavu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U subotu je održana “Urbarijska noć” koju je ove godine organizirala Gastronomska udruga Našice u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Našica. Na ovoj tradicionalnoj manifestaciji, koja je okupila brojne posjetitelje,  23 ekipe natjecale su se u kuhanju čobanca. Prvo mjesto  pripalo je ekipi „Eliminatori“, dok su drugo i treće mjesto osvojile ekipe „Ugo Tin“ i „Velebitska“. Posjetiteljima je podijeljeno oko 450 porcija čobanca, a uz gastonomsku i glazbenu ponudu osigurani su i sadržaji za djecu.

Predsjednik Gastronomske udruge Našice Vedran Borjan zahvalio je gradonačelniku Krešimiru Kašubi i Turističkoj zajednici Grada te svima koji su se uključili u organizaciju ove manifestacije. Tajnik Udruge Matija Horvatek podsjetio je kako je prva Urbarijska noć održana još 2004. godine i od tada je svake godine obogaćivana sadržajima i brojem posjetitelja.

 

tekst i foto: N.Pavlus.

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit