Upisi u školu trčanja za djecu i mladež URT “Nexe Team”-a Našice

Facebook
Twitter
Pinterest

S početkom nove školske 2023./2024. godine kreće i škola trčanja u organizaciji URT „Nexe Team“-a Našice koji organizira treninge za djecu i mladež.

Trčanje donosi veliku korist za zdravlje i najbolji je način čovjekovog kretanja, a pozitivni učinci trčanja su znanstveno dokazani.

Za trčanje vam trebaju samo dobre tenisice, primjerena odjeća i već možete početi. Termini škole trčanja uklopit će se i prilagoditi nastavi te će se odvijati tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom.

Trening za djecu i mladež traje oko 60 do 90 minuta i koncipiran je tako da polaznici kroz igru i različite vježbe nauče osnove atletike, usvoje pravilnu tehniku trčanja, steknu naviku vježbanja od malih nogu, a budući da se treninzi odvijaju na otvorenom djeca se u društvu svojih vršnjaka povezuju i s prirodom.

Treninzi za djecu, osnovnoškolce i srednjoškolce se održavaju na otvorenom, a zimi će se treninzi održavati u dvorani.

Članstvo u školi trčanja za početnike uključuje: organizirane grupne treninge, vježbe snage, stabilnosti i usklađivanja, prevenciju ozljeda, komunikaciju i konzultacije s trenerom, pregled i savjete u vezi postojeće opreme te savjete u vezi kupovanja opreme.

U ponedjeljak, 4. rujna u 19 sati, u prostorijama URT „Nexe Team“-a na adresi Braće Radića 26, bit će organiziran kratki sastanak nakon kojeg će biti održan i prvi trening na lokaciji koja će biti dogovorena.

Ciljevi škole trčanja su naučiti djecu ispravno trčati i trenirati
te im razviti fizičke sposobnosti kako b mogli istrčati svoju prvu utrku i
razviti ljubav prema trčanju i treningu općenito.

U školu trčanja možete se prijaviti putem na poveznice:

Upisi u školu trčanja

Radio Našice/URT „Nexe Team” Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit