Županija našičkom Crvenom križu donirala računalo

Facebook
Twitter
Pinterest
ImagePotpredsjednik Županijske skupštine Zdravko Vukić i županijski vijećnik Zvonko Ibriks danas su, za potrebe mladeži Crvenog križa, ravnateljici Gradskog društva Crvenog križa Našice – Vesni Lolić uručili prijenosno računalo. To je donacija Osječko-baranjske županije te nagrada za sve dosadašnje uspjehe, kao i poticaj za sve buduće – istaknuo je potpredsjednik Županijske skupštine Zdravko Vukić.

S obzirom da je naše Gradsko društvo Crvenog križa prvo u Hrvatskoj po darivanju krvi te na zapažene rezultate mladeži, Županija je odlučila nagraditi takve uspjehe. Na daru je zahvalila ravnateljica Vesna Lolić te članovi mladeži istaknuvši kako je računalo došlo u prave ruke te će pomoći radu mladeži, ali i Foto-klubu Crvenog križa Našice.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit