Uoči memorijalnog maratona, održana tribina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Povodom biciklističkog Memorijalnog maratona ”Sjećanje na Vukovar 2020.” koji je startao jutros ( nedjelja ) u 7 sati ispred “Uskrsle Hrvatske”, Biciklistički klub Našice sinoć je organizirao tribinu ”Branitelji i dobrobit bavljenja sportom”. Ova druga po redu tribina rezultat je suradnje s Udrugom branitelja INA – Naftaplina KVIN i Udrugom vukovarskih veterana Našice. Ciljevi tribine su: osvijestiti mlade sportaše i cjelokupnu javnost na ratna zbivanja u Vukovaru, upozoriti javnost na povećanu smrtnost i obolijevanje braniteljske populacije te potaknuti branitelje na bavljenje sportom u svrhu sprečavanja bolesti, poboljšanja kvalitete života te produženja životnog vijeka. S tim ciljem okupile su se ove tri udruge kako bi informirale svoje članove i sve zainteresirane građane. Sve nazočne pozdravili su dopredsjednik udruge branitelja “KVIN” Siniša Vinković  i član Izvršnog odbora gradske i županijske Sportske zajednice Vanja Prošić. Svoje udruge i aktualne teme predstavili su  tajnik Udruge branitelja “KVIN” podružnice Donji Miholjac Ivica Kovačević te tajnik Udruge vukovarskih veterana Našice Branimir Jokić. Više o biciklizmu općenito i njegovim prednostima govorio je također bivši branitelj, sportaš i trener Zoran Ugljanac.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit