Uoči 21.rujna, Dana pobjede nad JNA u Našicama, gradonačelnik sa suradnicima obišao grobove poginulih hrvatskih branitelja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U ponedjeljak 21. rujna navršit će se 29. godina od kako se u našičkoj vojarni zavijorila hrvatska zastava. Akcija oslobađanja vojarne trajala je dva dana, a tijekom borbi različitim projektilima srušeni su i pogođeni brojni obiteljski domovi i gospodarski objekti u gradu i prigradskim naseljima pri čemu je pričinjena ogromna materijalna šteta. Na žalost, u ovim borbama poginula su i tri hrvatska branitelja: Branko Glavaš, Slavko Marod i Antun Sertić. Tim je povodom našički gradonačelnik Josip Miletić u pratnji pročelnika Gorana Blagojevića, predsjednika Savjeta mladih Grada Našica Ivana Keglevića i predsjednika HVIDR-e Miroslava Ranogajca, danas obišao grobove poginulih hrvatskih branitelja na grobljima u Našicama, Martinu i Velimirovcu gdje su položeni vijenci i zapaljene svijeće. Kako je istaknuo gradonačelnik, ovo je vrijeme kada ih se prisjećamo s poštovanjem, tugom, ponosom i zahvalnošću.

Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit