Unutarstranački izbori u HDZ-u

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Općinska organizacija HDZ-a Đurđenovac počela je s provođenjem redovitih unutarstranačkih izbora. Tako je jučer u Beljevini održana redovita izborna skupština Temeljne organizacije HDZ-a Beljevina na kojoj je većinom glasova za predsjednika izabran Dražen Ostroški. Za dopredsjednike su izabrani Miroslav Uldrijan i Hrvoje Fridl, a za članove izvršnog odbora izabrani su Hrvoje Ivanušec, Andrej Kalamiza, Tomislav Kučina, Slavko Čelig, Dubravka Mezak, Ivica Drenski, Alen Bračun i Marijan Brajnović. Dražen Ostroški zahvalio je na ukazanom povjerenju i najavio još kvalitetnije djelovanje Temeljnog ogranka HDZ-a Beljevina te aktivnosti na uključivanju novih članova. U Izvršni odbor izabrano je mnogo mladih. Sjednici su nazočili i predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Đurđenovac i načelnik Općine Hrvoje Topalović te članovi Općinskog odbora HDZ-a Đurđenovac. Načelnik Topalović istaknuo je da je pod vodstvom HDZ-a u Beljevini realiziran velik broj infrastrukturnih projekata od asfaltiranja cesta, izgradnje vodovodne mreže, izgradnje niskonaponske elektromreže i postavljanja javne rasvjete do uređenja domova i drugih investicija.
Ninoslava Pavlus

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit