Uništili dvije kupaonice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika utvrđena je osnovana sumnja da su 51-godišnjak i 30-godišnjak počinili kazneno djelo prijetnje i oštećenja tuđe stvari. Tijekom studenoga dvojac je završio renoviranje dvije kupaonice u poslovnom prostoru 50-godišnjakinje, koje su zbog neriješenih međuljudskih odnosa u potpunosti uništili razbivši sve postavljene pločice i inventar. Majstori su prijavljeni i za prijetnje 41-godišnjaku. Vlasnici, 50-godišnjakinji pričinjena je materijalna šteta od oko 50.000 kuna.

ZAPOČEO REKONSTRUKCIJU KROVA KOJU NIKAD NIJE DOVRŠIO
Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek utvrđena je osnovana sumnja da je 36-godišnjak počinio kazneno djelo prijevare. Tijekom rujna 67-godišnjak je uplatio akontaciju za rekonstrukciju krova 36-godišnjaku koji se predstavio lažnim imenom i prezimenom, a koji do današnjeg dana nije dovršio radove niti je novac vratio. Vlasniku je pričinjena materijalna šteta od oko 20.000 kuna.

PRODAVALA TENISICE PA OSTALA BEZ NOVCA
Preko društvene mreže 20-godišnjakinja je u srijedu stupila u kontakt s nepoznatom osobom s kojom je dogovorila prodaju tenisica za 900 kuna, a naknadno na zahtjev kupca uplatila i porez. Nakon što je isporučila patike novac joj nije uplaćen čime joj je nastala materijalna šteta od oko 2.000 kuna.

PRONAŠLI ODBAČENU BOMBU
Policijski službenici su jučer, oko 8,40 sati, u Osijeku, uz cestu pronašli odbačenu ručnu bombu M-75.
Na mjesto događaja izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je na siguran način izuzeo pronađenu minu.  Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

PREMINULA U BOLNICI OD POSLJEDICA TEŠKE PROMETNE NESREĆE
U Budrovcima se 19. studenoga u 16,25 sati dogodila prometna nesreća. Do prometne nesreće došlo je kada se 26-godišnji vozač osobnog automobila iz Viškovaca kretao ulicom Stjepana Radića, a da tom prilikom nije prilagodio brzinu kretanja vozila uvjetima na cesti te je udario u nepropisno parkirano teretno vozilo. Vozač i 22-godišnja suvozačica nisu koristili sigurnosni pojas, a trogodišnje dijete nije bilo u sjedalici. Vozač i dijete zadobili su lakše tjelesne ozlijede, dok je 22-godišnjakinja prevezena u Klinički bolnički centar Osijek, a potom i u Klinički bolnički centar Dubrava u Zagrebu, gdje je 25. studenog preminula od zadobivenih ozljeda.

TIJEKOM PROTEKLA 24 SATA 4 PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se tri, a na području Belog Manastira jedna prometna nesreća.

UPRAVLJAO AUTOMOBILOM S 1,50 PROMILA
Jučer je evidentirano 6 vozača osobnog automobila koji su bili pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 15,10 sati u Belom Manastiru, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 40-godišnjak iz Branjinog Vrha. Vozaču je evidentirana koncentracija od 1,50 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15.000 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna boda.

 

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit