Unatoč pandemiji članovi URT “Nexe team” aktivni

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

S obzirom na pandemiju korona virusa sve popularnije su ali na žalost i nužne virtualne utrke. Jedna od takvih je i utrka JAČI OD KORONE koja se odvijala u 5. kola, svaki vikend od 02. do 31. svibnja. Na utrci su sudjelovali i članovi URT „ Nexe Team” Našice u sastavu: Hrvoje Dundović, Valerija Šimić, Zdenko Grahovac, Branka Grahovac, Marko Srnec, Žana Bilandžić, Mihaela Zorkić, Marina Lozić i Darija Lozić. Najveći štafetni ultramaratona u RH “Od velikog do malog Vukovara” u dionici od 310 km bit će održan od 19. do 21. lipnja neprekidno od Vukovara do Sunje. Pripreme ovog velikog događaja su u završnoj fazi a uz trkače URT „ Nexe Team” Našice trčat će trkači maratonske udruge „ Heroji ne umiru „ iz Gornje Gračenice, ultramaratonskog kluba „ Mazator „ Slavonski Brod, trkač iz Širokog Brijega, vatrogasci , pripadnici MUP-a i Hrvatske kopnene vojske, te rekreativci.

tekst: Krunoslav Jakobek

foto: Tomilsav Gall (URT Nexe team)

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit