Ukrao trimer, oštetio ponton, provale u osobne automobile…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je osam kaznenih djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo krađe i kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

NAMJERNO OŠTETIO PONTON

Završenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se je 17-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari. U četvrtak, 30. srpnja, u Osijeku, uz obalu rijeke Drave, mladić je oštetio ponton. Pravnoj osobi iz Osijek nastala je materijalna šteta oko 10.000 kuna.

KRAĐA TRIMERA

U srijedu, 19. kolovoza, u Bilju, nepoznati počinitelj je iz skladišta ukrao trimer te se udaljio u nepoznatom smjeru. Pravnoj osobi iz Bilja nastala je materijalna šteta od više tisuća kuna.

PROVALJIVAO U OSOBNE AUTOMOBILE

Završenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 20-godišnjak iz Osijeka počinio kaznena djela krađe i teške krađe. Tijekom rujna je u Osijeku u više navrata provalio u četiri osobna automobila vlasništvo 24-godišnje, 25-godišnjeg, 44-godišnjeg i 52-godišnjeg hrvatskog državljana iz kojih je ukrao novčanike, novce, osobne dokumente, kartice i sunčane naočale. Vlasnici su oštećeni za nekoliko tisuća kuna.

PROMETNE NESREĆE

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće, a na području Našica jedna prometna nesreća.

ALKOHOLIZIRANI VOZAČI

Jučer su na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu su zaustavljena 4 vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi: 2 osobnog automobila i 2 bicikla. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 21:10 sati u Jagodnjaku, kada je u prometu zaustavljen vozač bicikla 48-godišnjak iz Jagodnjaka. Biciklistu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 2,50 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. U 13 sati, u Osijeku, u nadzoru prometa zaustavljen je vozač osobnog automobila 43-godišnjak iz Osijeka. Vozač je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta te mu  je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 0,94 grama po kilogramu. Vozač je uhićen sukladno prekršajnom zakonu. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 25.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 9 negativnih prekršajnih bodova.

 

izvor: PU osječko-baranjska

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit