Ukrao ribolovni pribor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska priopćila je da je u blizini Petrijevaca, jučer,nepoznati počinitelj provalio u vikendicu i ukrao ribolovni pribor vlasništvo 56-godišnjaka. Nakon toga provalio je u spremište za čamce i ukrao ribolovni pribor vlasništvo 31-godišnjaka, 21-godišnjaka i 29-godišnjaka, a zatim u kamp kućicu i spremište za čamce te ukrao ribolovni pribor vlasništvo 51-godišnjaka. Vlasnicima je nastala ukupna materijalna šteta od oko 20.000,00 kuna.

TIJEKOM PROTEKLA 24 SATA 9 PROMETNIH NESREĆA
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je devet prometnih nesreća od kojih su u dvije prometne nesreće dvije osobe lako tjelesno ozlijeđene, a sedam su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se pet prometnih nesreća, u Đakovu dvije, a u Donjem Miholjcu i Našicama po jedna.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: ilustracija PU

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit