Ukrao katalizator s automobila

Facebook
Twitter
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je pet kaznenih djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo krađe.

UKRAO KATALIZATOR S OSOBNOG AUTOMOBILA
U subotu tijekom noći u Osijeku nepoznati počinitelj ukrao je katalizator s osobnog automobila čime je 50-godišnjem vlasniku počinjena materijalna šteta oko 1.500,00 kuna.

U POLJU PRONAŠLA RUČNU BOMBU I STRELJIVO
Jučer oko 18 sati u Ernestinovu, u polju uz odvodni kanal, 47-godišnjakinja je pronašla ručnu bombu M 75 i četiri komada streljiva. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu izašao je na mjesto pronalaska i na siguran način izuzeo ručnu bombu i streljivo. Policija podsjeća da je dragovoljna predaja oružja vremenski neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće u kojima su u tri prometne nesreće tri osobe lakše ozlijeđene. Jedna prometna nesreća je s materijalnom štetom. Po jedna prometna nesreća se dogodila na području Osijeka, Belišća, Našica i Đakova.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: ilustracija PU

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit