Ukrali 200 litara goriva u Klokočevcima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su tri prometne nesreće s materijalnom štetom koje su se dogodile na području Osijeka, Belišća i Našica. Jučer je na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentiran jedan vozač osobnog automobila pod utjecajem alkohola. U Našicama, u nadzoru prometa, zaustavljen je osobni automobil s kojim je upravljao 40-godišnji Njemački državljanin te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 0,54 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 5 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 6 mjeseci i 3 negativna prekršajna boda.
U periodu od 10. do 13. siječnja, u polju u blizini mjesta Klokočevci, nepoznati počinitelj je provalio u rezervoar radnog stroja i ukrao oko 200 litara pogonskog goriva. Pravnoj osobi iz Našica počinjena je materijalna šteta oko 4 000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu te nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.
Vatrogasci Našica imali su tehničku intervenciju zatvaranja plina u Markovcu Našičkom.
MUP/ŽC112

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – siječanj 21

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit