Ukrala zlatni nakit

Facebook
Twitter
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko–baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 8 kaznenih djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo krađe.

UKRALA ZLATNI NAKIT
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 62-godišnjakinja počinila kazneno djelo krađe. U vremenu od lipnja prošle godine do ožujka ove godine, ukrala je nekoliko komada zlatnog nakita i satova iz obiteljske kuće u Višnjevcu. Vlasnici, 87-godišnjakinji, nastala je materijalna šteta oko 30 tisuća kuna.

ZAPALIO SE OSOBNI AUTOMOBIL
Jučer, oko 7:20, u Osijeku, došlo je do požara na osobnom automobilu u vožnji, kojim je upravljao 20-godišnjak iz Vladislavaca. Požar je ugasio vozač osobnog automobila, a u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Inspektor zaštite od požara utvrdio je da je do požara došlo zbog tehničkog kvara.

PRONAĐENI POČINITELJI TEŠKE KRAĐE

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 27-godišnjakinja i maloljetnik počinili kazneno djelo teške krađe. Osumnjičeni su iz obiteljske kuće ukrali zlatni nakit i novac.

POLICIJA PRONAŠLA POČINITELJA KRAĐE
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 21-godišnjak počinio kazneno djelo krađe. Osumnjičeni je iz pomoćnih prostorija obiteljske kuće ukrao rakijski kotao.

PRIJEVARA
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 19-godišnjak, 20-godišnjak i 21-godišnjak počinili kazneno djelo prijevare. Tijekom ožujka, oštećena 52-godišnjakinja iz Granica s osumnjičenima je dogovorila prodaju neregistriranog osobnog automobila, a oni nakon odvoženja vozila nisu platili dogovoreni novčani iznos. Vlasnica je oštećena za novčani iznos od oko 1.500 kuna.

PROMETNE NESREĆE I OSTALI DOGAĐAJI U PROMETU
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je deset prometnih nesreća.
Na području Osijeka dogodilo se sedam prometnih nesreća te po jedna prometna nesreća dogodila se na području Đakova, Belišća i Našica. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđena, dok je ostalih devet prometnih nesreća za posljedicu imalo materijalnu štetu. Jučer su na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirana 2 vozača osobnog automobila koji su imali nedozvoljenu koncentraciju alkohola u krvi. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 23:45 sati u Osijeku, u Šokačkoj ulici, kada je u prometu zaustavljen osobni automobil kojim je upravljao 70-godišnjak iz Osijeka. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi 1,47 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 6 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

 

izvor: PU osječko-baranjska , foto: ilustracija

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit