Ukradeni novčanik i parfemi, zapaljen auto…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je četrnaest kaznenih djela od kojih izdvajamo:
U četvrtak, 5. studenog, u večernjim satima, u Valpovu, nepoznati počinitelj je sa terase ugostiteljskog objekta ukrao novčanik 45-godišnjem hrvatskom državljaninu. Jučer, 6. studenog, u vremenu od 19 do 21 sat, u Osijeku, nepoznati počinitelj je iz osobnog automobila ukrao novčanik 33-godišnjem hrvatskom državljaninu. Vlasnicima je nastala materijalna šteta veća od tisuću kuna.
Završenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 55-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo „Krađa“. U vremenu od 7. do 24. listopada, u Osijeku, iz dvije prodavaonice trgovačkog centra 55-godišnjakinja je u nekoliko navrata ukrala različite parfeme. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta oko 2500 kuna.
Jučer, 6. studenog, oko 11 sati, u blizini mjesta Svetoblažje, 57-godišnjem hrvatskom državljaninu zapalio se osobni automobil u vožnji.
Na mjestu događaja očevidom je utvrđeno da je zbog tehničkog kvara na vodičima došlo do požara na osobnom automobilu koji je u potpunosti izgorio.Vatrogasci dobrovoljnog vatrogasnog društva Đakovo ugasili su požar. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba.

izvor:PUOBZ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit