UHBDR Podgorač organizirao javnu tribinu o ulozi žena u Domovinskom ratu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata općine Podgorač orgaizirala je javnu tribinu „Uloga i doprinos žena u Domovinskom ratu i poslije njega“, a ujedno i završnu konferenciju projekta „Branitelji jednakih mogućnosti 3“ Gošća tribine, Verica Marunček, hrvatska braniteljica i članica udruge Braniteljice Domovinskog rata, govorila je na temu „Uloga i doprinos žena u Domovinskom ratu i poslije njega“. Predsjednik Udruge hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata općine Podgorač i volonterka Ivica Paulić i Martina Paulić izvijestili su o rezultatima projekta „Branitelji jednakih mogućnosti 3 “. Javna tribina „Uloga i doprinos žena u Domovinskom ratu“, druga je javna tribina i ujedno zadnja projektna aktivnost koja se organizira u sklopu projekta „Branitelji jednakih mogućnosti 3“, koji provodi Udruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata općine Podgorač u partnerstvu s Udrugom specijalne policije iz Domovinskog rata „Orao“ Orahovica-Našice, Udrugom udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Republike Hrvatske Našice, Udrugom djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata, Podružnica Osječko-baranjske županije i Udrugom hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Našice, a u svrhu psihološkog i socijalnog osnaživanja te podizanja kvalitete življenja hrvatskih branitelja, hrvatskih branitelja s invaliditetom, HRVI-a, stradalnika i članova obitelji smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit