Udruga specijalne policije “ORAO” jedna od najaktivnijih udruga

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Feričancima je svečano obilježena 31. godišnjica osnutka Specijalne jedinice policije ”ORAO” vod Orahovica-Našice te održana redovna skupština Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata ”ORAO” Orahovica- Našice. Obljetnica je započela paljenjem svijeća ispred spomen-obilježja u središtu Feričanaca, a nastavljena u novoobnovljenom Domu. Nakon izvješća o radu Udruge u 2021. godini, prihvaćen je plan rada za 2022. godinu.

Načelnik Općine Feričanci Marko Knežević istaknuo je da mu je iznimna čast i obaveza pomagati braniteljskim udrugama, a posebno jer s Udrugom specijalne policije iz Domovinskog rata ”ORAO” Orahovica- Našice sudjeluje u projektu koji Udruga provodi na području Feričanaca s OŠ Vladimira Nazora ”Domovinski rat- trajna vrijednosti”. Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba podsjetio je da je udruga puno pomogla u prošlogodišnjem obilježavanju 30. godišnjice ratnih događanja na području Grada Našica te da je jedna od aktivnijih braniteljskih udruga. Skupu se obratio i zamjenik načelnika PU virovitičko-podravske Nenad Križić te izrazio zadovoljstvo s radom udruge. Istaknuo je da je i kao pomoćnik ministra branitelja uvelike uvažavao ovu udrugu te da je s njom provodio dosta projekata. Na kraju se nazočnima obratio izaslanik ministar hrvatskih branitelja Tome Medveda – Antun Blažević koji je prenio zahvalu i čestitku ministra te rekao da je izuzetno ponosan jer je i on bio dio Specijalne jedinice ”ORAO” koji je sa sadašnjim članovima – suborcima obišao mnoga ratišta diljem Hrvatske na kojima je postrojba djelovala. Pohvalio je što se udruga javlja na natječaje i javne pozive Ministarstva hrvatskih branitelja te je jedna od aktivnijih udruga na širem području.

Svečanom obilježavanju nazočni su bili i gradonačelnik Orahovice Saša Rister, načelnik Općine Donja Motičina Željko Kovačević , načelnik Špišić Bukovice Hrvoje Miler, načelnik PP Orahovica Krunoslav Bot te predstavnici braniteljskih i civilnih udruga.

izvor: ORAO Orahovica-Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit