Udruge iz Domovinskog rata i članovi Povjerenstva za branitelje Grada Našica u posjetu Hrvatskom saboru

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Predstavnici udruga iz Domovinskog rata s našičkog područja te članovi Povjerenstva za branitelje Grada Našica posjetili su jučer Hrvatski sabor. Domaćin u Saboru bio im je saborski zastupnik Hrvoje Šimić, a tijekom obilaska i upoznavanja s poviješću i načinom rada Sabora, gostima su se pridružili i zastupnici iz naše županije – Goran Ivanović i Stipan Šašlin. Uvaženi gosti  u sabornici su pozdravljeni od strane predsjedavajućeg na sjednici te svih nazočnih zastupnika. Prilikom boravka u Hrvatskom saboru, imali su prigodu upoznati se i razgovarati s mnogim saborskim zastupnicima te su na prigodan način predstavili naš grad u ovoj krovnoj zakonodavnoj instituciji naše države.

 

izvor: Hrvatski sabor

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit