Udrugama odobreno više od 42.000 kuna

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na sjednici Vijeća mjesnog odbora Našice, članovi su ponovno udovoljili zahtjevima brojnih našičkih udruga za financijskom pomoći. Udruzi umirovljenika MUP-a Našice odobreno je 1.000kn za pokrivanje troškova njihove obljetnice, a isti iznos dodijelili su i Društvu pedagoga za fizičku kulturu grada Našica za organizaciju turnira u odbojci na pijesku i odlazak u Ljetnu školu kineziologa te Tamburaškom društvu Dora Pejačević za sufinanciranje odlaska u Beč na Svečani koncert povodom obilježavanja Dana državnosti. Udruzi gluhih i nagluhih osoba Našice odobreno je 1.500kn za pokrivanje režijskih troškova udruge tijekom godine, a 1.500 kuna dobili su i Udruga dijabetičara Našice za pokrivanje troškova odlaska dva člana na edukaciju u bolnicu Merkur u Zagrebu te Oldtimer klub Našice za troškove oldtimer susreta u Našicama. Po 2.000kn dobili su Biciklistički klub Našice za organizaciju biciklističke utrke pored Lapovca, veterani RK NEXE za organizaciju međunarodnog turnira, Gradska udruga umirovljenika Našice za pokrivanje troškova sudjelovanja na Festivalu Dani slavonske šume i odlazak članova u Vukovar u rujnu, Tenis klub Našice za nabavku sportske opreme za djecu, polaznike škole tenisa, NK Šipovac za troškove organizacije 2. memorijala Krešimir Ivić i Udruga vukovarskih veterana Našice za obilježavanje dana udruge i 28. obljetnice odlaska u obranu Vukovara. 3.000kn dobili su Karate klub NEXE za nabavku trenažnih pomagala i opreme i DND Našice za troškove odlaska na Smotru dječjeg stvaralaštva u Tuhelju od 18. do 20. listopada. Udruzi slijepih Našice za projekt Mi ćemo krenuti sami, vi nam pomozite da stignemo, odobreno je 3.100kn. Planinarskom društvu Krndija Našice za alpinističku ekspediciju na Elbrus i organizaciju Antunovskog piknika odobreno je 3.500kn, a Taekwon Do klubu Našice za organizaciju prvog Našice open turnira i Udruzi starih sportova Slavonac Našice za nabavku opreme za natjecanja, odobreno je po 5.000kn.
tekst i foto: Robert Rigo

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit