Udrugama i vjerskim zajednicama dodijeljeno 658 tisuća kuna

Facebook
Twitter
Pinterest

U Općini Podgorač danas je upriličeno svečano potpisivanje Ugovora o odobravanju financijskih sredstava iz općinskog proračuna namijenjenih kapitalnim donacijama vatrogasnim i lovačkim društvima te vjerskim zajednicama za ovu godinu. Kako je prilikom potpisivanja rekao načelnik Goran Đanić, Općina želi partnerski odnos sa svim udrugama, a ovom donacijom želi podići standard rada udruga i vjerskih zajednica. Sredstva su namijenjena uglavnom za uređenje objekata i nabavku kosilica, a ukupno je danas dodijeljeno 658 tisuća kuna. DVD Podgorač dobio je 170 tisuća kuna, DVD Kršinci 150 tisuća, DVD Stipanovci 120 tisuća, DVD Razbojište 40 tisuća, a DVD Kelešinka 30 tisuća kuna. Lovačko društvo Vepar Podgorač dobilo je 48 tisuća, Lovački društvo Jastreb Ostrošinci 15 tisuća, a Lovački društvo Fazan Budimci 18 tisuća kuna. Župa sv. Nikole biskupa Podgorač dobila je 32 tisuće, Župa Presvetog trojstva 14 tisuća, Crkvena općina Budimci 16 tisuća, a Kršćanska adventistička crkva dobila je 5 tisuća kuna. Načelnik Đanić naglasio je kako će sredstva biti uplaćena sutra, a svi korisnici će njima moći raspolagati već sutra popodne ili najkasnije u ponedjeljak. Potpisivanju su bile nazočne zamjenica načelnika Ljiljana Grbić i predsjednica Općinskog vijeća Ljiljana Zidar.
tekst i foto: Robert Rigo

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit