Udruga “Prijateljstvo” Feričanci nastavlja s ulaganjima u prostor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga “Prijateljstvo” Feričanci  nastavlja s ulaganjima u svom prostoru. Ovaj put nove stolice i stolove prilagođene njihovom uzrastu, dobili su najmlađi polaznici aktivnosti.  Naime, Udruga svakog tjedna održava radionicu za predškolski uzrast. No, osim predškolaca, radionicu pohađaju i djeca već od 2 i pol godine i odlično se snalaze u raznim mogućnostima koje im se pružaju u prostoru  opremljenom upravo za njihove potrebe. U udruzi ističu da im je drago što radionicu pohađa sve više djece, te da će i dalje nastaviti s ulaganjima kako bi osigurali što bolje uvjete kako starijim polaznicima tako i onim najmlađim. Unatoč koronavirusu, u udruzi ističu da nisu prestajali s radom nego su ga prilagodili epidemiološkim mjerama.

Redakcijsko izvješće
Foto:Udruga Prijateljstvo

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit