Udruga “Prijateljstvo” Feričanci i BK Našice organizirali 6.Feričanačku biciklijadu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je održana tradicionalna 6.Feričanačka biciklijada koju su organizirali Udruga učenika, mladih i učenika s teškoćama “Prijateljstvo” Feričanci i Biciklistički klub Našice. Vožene su 3 biciklijade – dječja u duljini 10 km, rekreativna od 18 km i extreme od 50.5. km. Ove godine dodijeljene su nagrade za najmlađeg i najstarijeg biciklista, a dobili su ih Benjamin Ivanović iz Feričanaca i Ilija Petovar iz Čepina.Bicikliste su pozdravili načelnik Općine Feričanci Marko Knežević, predsjednik Biciklističkog kluba Našice Ivan Adžić, dopredsjednik Biciklističkog kluba Našice Mario Firšt i predsjednik Udruge “Prijateljstvo” Alen Dado. Biciklijada je bila donatorska, a prikupljene donacije bit će utrošene za kupnju novog računala koje će koristiti stotinjak djece okupljenih u Udruzi “Prijateljstvo” iz koje su uputili zahvalu volonterima, donatorima, Općini Feričanci, ekipi Crvenog križa iz Našica i predstavnicima Policijske postaje Našice koji su bili u pratnji biciklista.

Redakcijsko izvješće/Udruga Prijateljstvo Feričanci
Foto: Udruga Prijateljstvo Feričanci

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit