Udruga “Orao” pomaže braniteljima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga Specijalne policije iz Domovinskog rat ”ORAO” Orahovica-Našice i ove godine obišla je branitelje kojima je potrebna pomoć te podijelila pakete u Zoljanu, Seoni, Podgoraču, Lađanskoj i Zdencima. Rad Udruge sufinancira Ministarstvo hrvatskih branitelja u projektu pod nazivom „ Zajedno možemo više ”. U sklopu ovog projekta predsjednik Udruge Davor Solić istaknuo je da je podjela paketa jedna od aktivnosti te da održavaju kontakte i aktivnosti pomoću video-komunacijske aplikacije ”’ZOOM’ i okruglog stola na temu – “Branitelji u doba pandemie COVID-19”. Udruga će povećati broj paketa te će i tijekom ovog mjeseca posjetiti branitelje slabijeg socijalno-imovinskog statusa te ih božićnih i novogodišnjih blagdana iznenaditi poklonima.

 

izvor: Udruga ‘ORAO’ Orahovica

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit