Učenici OŠ kralja Tomislava Mihael Suk i Roko Mihovilović Baksa sudjelovali na natječaju “Slovačke priče iz cijelog svijeta”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Učenici Mihael Suk iz 7.a i Roko Mihovilović Baksa iz 7.b razreda OŠ Kralja Tomislava sudjelovali su na međunarodnom natječaju „Slovačke priče iz cijeloga svijeta”. Projekt je to Općeobrazovne škole s proširenim učenjem slovačkog jezika u Užgorodu uz potporu Ministarstva školstva, znanosti, istraživanja i sporta Republike Slovačke i u suradnji s ISEIA. Nagrađeni učenici na ovom su literarno-likovnom natječaju sudjelovali s likovnim radovima na temu „Jelo” pod mentorstvom Ane Marošević. Roko je osvojio srebrnu, a Mihael brončanu plaketu. Njihovi radovi objavljeni su u istoimenoj knjizi koju su organizatori poslali na adresu škole. Učenici su, osim plaketa i knjiga, dobili i didaktički materijal prikladan za učenje geografskih pojmova.

Izvor: OŠ Kralja Tomislava

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit