Učenici OGŠ “Kontesa Dora” sudjelovali na međunarodnom natjecanju

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Natjecanje je organizirano  u 6 kategorija, a  odazvalo se  70 natjecatelja iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Kine i Bugarske

Na 1. International Music Competition – Online natjecanju koje je organizirala Glazbena škola Dugo Selo sudjelovali su i učenici Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora” Našice. Natjecanje je organizirano u 6 kategorija, a  odazvalo se  70 natjecatelja iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Kine i Bugarske. Zadanog programa za natjecanje nije bilo, ali su natjecatelji u dogovoru sa svojim profesorima odabrali program koji su poslali. U svakoj kategoriji zajedno su se natjecali učenici raznih glazbenih odjela i instrumenata: klavir, harmonika, violina, orgulje, bisernica, brač, klarinet,  gitara i flauta te pjevanje.
Osnovnu glazbenu školu “Kontesa Dora” predstavljali su učenici klavirskog i harmonikaškog odjela. U klasi prof. Darije Vlajnić na klaviru u 1. kategoriji natjecala se učenica 3.razreda Nuo Cheng koja je osvojila je 2. nagradu sa 92 boda. Učenik 3. razreda, Marko Balentić natjecao se u 2. kategoriji i osvojio diplomu.
U klasi prof. Novice Todića na harmonici natjecali su se Matej Buljan, učenik 1. razreda u 1. kategoriji i Gabriel Bračko , učenik 6. razreda u 3. kategoriji. Obojica su osvojili diplomu.

Redakcijsko izvješće

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit